Het Molletje Hulshorst

Alles voor houtpellets & diverse handel

DE Specialist in houtpellets

Wij zijn een gerenommeerde leverancier van houtpellet ketels en duurzame houtpellets in bulk. Wij leveren alles landelijk tegen scherpe tarieven. Onze houtpellets zijn zeer duurzaam en worden gemaakt van restafval van zagerijen. Dit betekent dat er geen bomen worden gekapt voor de productie van de houtpellets. Met onze vrachtwagen rijden we door het hele land om de pelletkorrels in bulk aan de man te brengen. Door onze grote voorraad aan pellets garanderen we een snelle levering op locatie. Als u beschikt over een ketel op pellets en een silo om uw pellets te verzamelen, dan zijn houtpellets in bulk perfect voor u.

HoutPelletketel kopen

 

De houtpelletketels kunnen wij leveren in diverse soorten en maten, zowel gebruikt als ongebruikt. Daarnaast kunnen we deze deskundig installeren bij u op locatie. Een houtpelletketel is een zeer geschikte oplossing indien u wilt besparen op uw energiekosten. Met de aanschaf van een houtpelletketel kunnen energiekosten tot wel 30% worden verminderd.

het molletje Hulshorst

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van (gebruikte) houtpellet ketels. Daarnaast kunnen wij u voorzien van hoge kwaliteit houtpellets in bulk. 

We bieden ook diverse handel aan zoals tractoren en andere landbouwmachines. 

CONTACT

info@hetmolletje.nl
06 51 24 54 66

Poppeswegje 36 
8077RT Hulshorst

KVK: 008024275
BTW: NL002139446B44

Ons aanbod aan producten

FLEXIBELE LEVERING

Op afspraak

HOGE KWALITEIT

Kwaliteit is onze prioriteit

SNELLE SUPPORT

We zijn snel en goed bereikbaar

PERSOONLIJK

We zijn kleinschalig en een begrip in Hulshorst & omgeving

Enkel de beste kwaliteit producten